Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom sommarnattsljummen kärlek

Ös ner inom mig
Vräk ner skyfall
Spola bort varje spår av den jag en gång var

Hugg mig med ditt trubbiga blad
Om och om igen tills jag inte längre existerar

Vält min värld
I en ljummen sommarnatt
Med sand mellan tårna och skratt som sitter ihop

Slit mig itu
Med blickar som får en att tappa andan
En röst som river hela mig

Förblinda mig
Förstumma mig
Förbanna mig

Jag väntar




Fri vers av Evviis
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-16 23:51



Bookmark and Share


    vilgot hellros
längtande vackert
2010-12-17

    hejmartina
shit vad bra du är evelina!! dör
2010-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Evviis
Evviis