Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dalande snövingar

 

 

i dalen växa en blomma

 

vit

är

rosen

 

hon har väntat

länge

 

vit är marmorhuden

 

vid

din

kyss

 

rodnar hon

skimrar hon

 

 

rosande




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-17 15:10



Bookmark and Share


  Seglaren
mycket vacker om rosen
2010-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser