Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snö är ett vitt ord

 

Isen har trätt sig över det fruktiga
och snön verkar befrukta sig själv

som en topp
på isberget

likt en omfamning, kall
med nyanserad styrka

som en mjukare inramning
av svärtans bakgrund

där isen trätt sig
som en grund

som kräver sin kyla

 

 






Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-12-18 11:09



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Bildrik vit snö
2010-12-21

  Måna N. Berger
Äsch, Larz snodde begreppet för mig! Vitt och djupt begrepp, tänkte jag säga, där jag stod stödd på snöskyffeln och filosoferade. Men han var kvickare. :)
2010-12-18

  Larz Gustafsson VIP
Ett vitt begrepp...
2010-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP