Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skymningen faller runt mitt bröst

 

 

håller solen i mina händer

 

 

mina händer blöder

 

brustna

 

blad

 

skymningen

 

faller

 

sakta

 

runt mitt bröst




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 1414 gånger och applåderad av 20 personer
Utvald text
Publicerad 2010-12-18 15:14



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fantastiskt fint!
2011-01-04

  Janne
Så känslostarkt bra
skrivit ,du skriver
nära vad du känner
och upplever


Mvh


Själens krigare
2010-12-26

  Anna*
Applåderar för det du skriver berör. Den är värdig att bära den gyllene stjärnan. Verkligen!
2010-12-25

    Melona
titeln är så fin och resten med.
2010-12-22

    Bo Bjelvehammar
poesi
2010-12-21

  Iréne S Räisänen VIP
Skenbar enkelhet. Lyften, rymden, mellan rader förstärker innehållet.
2010-12-20

    ej medlem längre
beundrar din frihet och vishet i dina dikter
2010-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser