Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet väntar inte

det väntar inte alls livet
det pågår nu och fånga varje sekund
det finns så mycket vi inte kan göra något åt
fastna inte där min vän ,du kan så mycket annat
i skuggsidan av dej själv har du levt länge nu
absolut inte fel att se sina mindre vackra sidor
det väntar inte inte alls livet

du behöver inte känna dej värdelös för att du blivit behandlad smutsigt
du måste se vad som ligger hos dej och hos andra
jag vet du är så mycket mer än alla svarta ,låga tankar
en depppresiv sida finns i alla ,du tillåter bara din att sluka dej
det väntar inte alls livet............




Fri vers av Lotti
Läst 454 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-18 15:50



Bookmark and Share


  aol
klokt sant skriftat
2010-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Lotti
Lotti

Mina favoriter
Hon känner, men jag ser!