Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själslig friktion




Jag flyter ovanför marken
för att liksom de stundande ljusen
mötas av morgondagens eko.

Dimman inom mig fördunklar
mina sinnen,
och utan dessa blickar jag i motljus
för att trots detta välja
någonting som kallas "rätt".

Vi dansar inte längre.
Vi snubblar och bejakar
vår partners bristande teknik.
Och skriker för att förstå.

Men ingen av oss hör.

Blinda i en värld utan ljud.
Och vi faller
ned i självbedrägeri
för att övertyga den andra

om ett liv utan skugga
i mötet med varandra.






Fri vers av Erika Olsson
Läst 360 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-18 23:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra text. Gillar det där med självbedrägeri. //F.
2010-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Erika Olsson
Erika Olsson