Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan alla detaljer är på plats

 

Det är teatern mellan människorna
som får scenografen att rusa blind en stund

Regissören stampar och pulsen slår högt mellan väggarna när nerverna trevar för nära känsligheten

Så öppet lever människorna att avklädandet
inte behöver blundas för

Att agera är att springa ifrån verkligheten en stund...
eller är det verkligheten som aldrig varit mer närvarande

Allt känns , allt hörs när det vibrerar i urgamla väggar

Människan, en aktör

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-19 00:28



Bookmark and Share


  RogerIvan
Hmm...
Kanske är det så?
att ju bättre man spelar sin roll i illusionen utav det sociala spelet,
ju går man miste om livet...
2010-12-19

  Larz Gustafsson VIP
Shakespeare var inne på det att hela världen är en scen och att vi alla är aktörer.
2010-12-19

  aol
man kan alldrig springa från en verklighet men gömma den i en roll man gillar, livet i sig självt behöver ingen problemlösning det är ju en verklighet man upplever,
2010-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP