Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi faller sakta

faller som dun

bedrägligt behagligt

smälter så fort

de möter marken

lika fort är allt över

lika snabbt

 

som en snöflinga faller

sin singlande, yra

till synes

obestämda väg

 

från himlen

och ned

 

följer jag dig

tills vi smälter

 




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2010-12-19 23:03



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Wow, du är ju en underbar poet...varje ord du förmedlar berör mig, riktigt djupt/B
2010-12-30

  Niclas Petersson VIP
En text att värmas av. Förmedlar en skön känsla.
Gillar.
2010-12-21

  stella
Underbart!
2010-12-21

  Anya VIP
Vackert och beskrivet med medkänsla.
2010-12-20

  L I V
Snögnistrande vintervacker kärlek
2010-12-20

  Gunnar Ideström
1. Är han en snöflinga också?
2. Snälla smält inte bort - poeter.se behöver dig!
3. Tur att det är minusgrader nu och över Jul så du får lite betänketid...
2010-12-20

  pixter
formen gör mycket för
den fallande
känslan....
som känns
vacker
mjuk
och
nära
2010-12-19

  Ingela Svenson VIP
Vackra metaforer!
2010-12-19

    C3H5(NO3)3
sinnligt och vackert
2010-12-19

  Anna*
Flyktigt singlande text som berör. Kan tolkas på olika sätt och båda är rörande. Applåd och bokmärke
2010-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP