Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glaskupol

under en glaskupol
förminskas
världen
universum absorberas
i förbjudna ord som
fräter grunden
för liv

du är en rotlös stackare
som jagar
skalkar
under repiga glaskupoler




Fri vers av Claes
Läst 252 gånger
Publicerad 2005-12-05 20:25



Bookmark and Share


  Amy (F)
Wow, väldigt fint formulerat!
Mycket intressant, *funderar*
2005-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Claes