Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

himmelsdroppe vit

 

 

 

ser du snöflinga

dun

stjärna

 

dalande

dal

ande

 

en himmelsdroppe vit

 

 

solfinger

 

månstrimma rör vid droppe

 

fader

moder

 

stjärnljus

 

vidgas

 

barnet ler i vinterhölje




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-20 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser