Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

himmelsvind

 

 

himmelsvind

skimrande

 

blå

 

 

vingar

 

breder mantel vida ut

 

fingerljus

 

flikar

 

 

flikblads ljus rör vid pärlögon

 

snödriva

andas

djup

 

blommande fält

vita

 

stjärnvindars

 

klara

 

doft

 

av

 

ros vit




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-20 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser