Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur kan man någonsin acceptera att ens vän valde att lämna det här livet frivilligt? Det har gått fem år, men jag har då inte accepterat det.


Borta för alltid

Du försvann, innan jag hann säga hej då
Du tog det sista steget, utan att ta farväl
Du stod med fötterna på var sin sida,
den ena på jorden,
den andra i himlen.
Du dinglade med fötterna,
innan du satte även den andra foten
i himlen
och på en sekund
var du borta.
Du tog det sista steget och var borta,
för alltid.




Fri vers av Marmelata
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-21 17:00



Bookmark and Share


  prinscess VIP
det gör alltid ont när någon som betyder något för än
tar klivet över till andra sidan och dessutom får man inte ta ett sista farväl det smärtar ändå mer tack för att du delar med dig kram
2010-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Marmelata