Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknad är något av det svåraste man kan uppleva.


Ligger här i min säng och saknar dig

Ikväll är saknaden efter dig som allra störst,
ikväll hjälper inte orden från ditt sms som tröst.
För ikväll är mina tankar djupt inom mig
helt fokuserade på en varm kropp, dig.
Mina händer söker efter din hud som inte finns,
söker efter dina konturer som de så väl minns.
Mina fötter trevar och letar efter dina,
att inte hitta dem där under täcket är en pina.
Min mage längtar efter din hand,
min hand längtar efter din mage.
Jag vet att vi ses snart,
men att ligga här utan dig
känns bara bart.




Bunden vers (Rim) av Marmelata
Läst 483 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-21 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marmelata