Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Maktlöshet ställs vi alla inför


Mina barn

Det var enklare förr
jag kunde blåsa skrubbat knä
plåstra om skadad tumme
kunde hitta på något ur vår sagobrunn
nu står jag med maktlöshet i hand
hoppas du förstår jag finns där än
ont imoders hjärta när du gör dina bränn
jag älskar inte mindre nu
jag lovar det är sant
fast du i ungdomslivet, håller mej på kant
så önskar jag dej inte backe och att livet var så brant
jag skulle vilja blåsa och säga allt okey
hoppas i mitt hjärta
att allting ordnar sej




Fri vers av Lotti
Läst 405 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-22 00:32



Bookmark and Share


  aol
känner igen, så rörande ömt från modershjärtat
2013-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Lotti
Lotti

Mina favoriter
Hon känner, men jag ser!