Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag minns


Du talade så ofta om hur liten du var
hur lätt det var för vem som helst att trampa på dig
hur lite det krävdes för att du skulle gå sönder
jag hörde dig tala om en röst
som kvädes under vilda vågsvall
om en skugga som sjunkigt under jorden

Det finns så mycket jag kunnat göra för dig
men jag kommer aldrig förstå vem du var
jag kommer aldrig förstå någon av er
men tro mig, jag har sökt, djupt
i rötterna av mitt väsen
har försökt minnas
men allt jag minns är en pojke
som vände ryggen åt världen
och inte ursäktade sig för någon.




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-22 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin