Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nedtecknat på toalettväggen


nedtecknat
på toalettväggen

Lösgör dina blåa fingrar
Du nattens avbild och flyg
Flyg med snö till de sovandes rum
Palmen slokar under taket
Och någon vänder blad
Lösgör ditt hår och
Strö rosor över de sovande

hon släcker lampan
försvinner och ler
glömmer fort




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 382 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-22 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin