Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar på en perrong någonstans i Sverige


Där kommer de, en efter en.

Lyckligt ovetande om den frustration
som legat likt ett tjockt moln
över platsen under en dryg timmes tid.




Fri vers av Piraya
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-26 12:16



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja inte ens de s k regionaltågen gick på julafton tidsenligt! Hissdörrar som inte fungerade osv osv. Man tar sig för pannan i ett land med vintrar så långt jag kan minnas.
2010-12-26

  prinscess VIP
snöoväder?
2010-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya