Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekspromenaden


Havet leker.
Vågorna rullar in, nafsar lekfullt efter mina fötter där jag går i vattenbrynet.

Måsarna skrattar högt när jag tar ett hopp åt sidan för att inte bli våt.




Fri vers av Piraya
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-11 10:01



Bookmark and Share


  Päronsplitt
Jag tolkar dikten som sviken kärlek eller kärlek som tagit slut, tycker om hur du beskriver det med hjälp av naturen och dess nycker.. Tycker om dikten.
2011-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya