Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inga rim och ingen reson


gata 10

-

Jag vill att du ska vakna
Till toner av Sture

I en famn av kärlek och tillit
Som bara säger förlåt

Kan det på några månader ändra
Något som är evigt och sant

Jag vill att du ska vakna
Till toner av mig




Fri vers av Sergej
Läst 437 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-22 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sergej
Sergej