Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi viskar tills vi dör

Vi gömmer tiden
du och jag
för en kort stund är vi
Inga ord kan försummas
Inget kan leva som du

Vi försvinner i världen
Vi rymmer
bort
Du leker, jag ser på
Ljus slocknar
Andetag tar vid
Älskandes intill
ligger vi
slagna till orden
Uppenbara för varandra
Till livets ända mening

Du finner mig vacker
men kan inte förklara

Vackra är vi
När vi viskar våra ord, när vi ser varandra
Älskandes
När vi är.

Tiden har inte mognat,
Kanske
dagen vi är enade i oändligheten.




Fri vers av Elin.
Läst 355 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-22 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin.
Elin.