Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakuumförpackningar till förbannelse

snart kan du köpa allt i vakuumförpackningar
med lite tur ligger köttet där i någon saltlake och suger i sig onödigt mycket salt
som förpestar kroppens inre nöter sönder själen
köttprodukter så som färs, biff, Hamburg allehanda fläsk, lamm etc
kyldiskarna väller över

och fisk, fisk kan man också köpa i denna eminenta plastförpackning
där luften sugs ut
och allt är fräscht

man kan köpa mejerier så som
ost, du vet sån där hyvelost
som luktar fotsvett och gamla strumpor
med otur medförs penicillin dvs mögel med osten

man kan köpa pålägg
skivat
helt av
korv, hästkött, prickigt
och efter jul kommer det i randigt

är less, less på skiten som producenterna lurar på oss
"köp här, färdig kokt skinka, bara att griljera"
latmaskar säger jag bara, lata så att de hellre betalar 30 kr för skit!

om några år kan vi köpa vakuumförpackade husdjur
bara blåsa liv i dem först och sedan ge dem vatten och föda
likaledes med människor
det kommer bli den senaste flugan, att vakuumförpackas isstället för att brännas
att inte grävas ned under jorden utan att kunna beskådas genom en saltlösning i en vakuumförpackning

jag vill inte ha det så, säger pass på kungen




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-22 23:52



Bookmark and Share


  tom boreland
man lurar oss att köpa gammal mat, finns även andra sätt,räkorna
som säljs lösa i frysboxar är i allmänhet canadensisk överskottsräka
bestrålad, den kan vara 5 år gammal ,priset affären har köpt den för är runt 5 kronor
2010-12-23
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t