Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De skapte sammen


Dagene danser
som de har gjort siden
fødselen, februar

euforiske
lovord om vintersol
inne i meg

og deg

frykt nå ikke;
for
det er gull
i horisonten

fakkelen flammet
morgenrød
lenge
før du hadde hender
glem nå ikke;

skal du nå himmelen
trenger du sterke røtter
i helvete

(vet du ikke
at jeg elsker deg?)




Fri vers av Vortex
Läst 337 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-23 04:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vortex
Vortex

Mina favoriter
Midvinterkaffe