Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotografier i en glemt bok

Hvor går du
når dagen tar deg med hjem

Hvor var du

da de navnløse dyrene sang
langt borte fra

Hva er du

soldatene forsvinner




Fri vers av Vortex
Läst 417 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-01 22:23



Bookmark and Share


  /Isabel
Det blir en spontankommentar och det är de första två raderna jag vill stanna vid: läser in livet i ordet "dagen" och då blir "hjem" det oundvikliga slutet. Kanske var det inte det som menades men jag läser det så - och kanske är jag litet för trött för att göra en vettig tolkning. Du är bra på kortare texter med stort omfång - du får in mycket på liten yta (med andra ord).
2011-09-01

    ordskalv
När jag läser eller hör ett norskt ord reser sig mina hårstrån på kroppen en efter en. Jag inser att ert folk faktiskt överlevt det hemska som hände 22/7. Ni är så starka och vackra! Hat ska mötas med mer demokrati och en massa kärlek. Ni har visat att norden är stark.
2011-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Vortex
Vortex

Mina favoriter
Midvinterkaffe