Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annen kulturarv, den usynlige

Regnet limte meg til bakken
den dagen
og drønnet i det fjerne
installerte seg
som en urokkelig uovervinnelig
evighetsmaskin
kommet for å bli
et sted mellom
høyre og venstre
hjernehalvdel

det grønne i øyet
pisket lynende

vekstene
lå alle krumbøyde

det var da
jeg
med det jeg trodde var
mine
aller siste krefter
veltet den:

steinen.

den som hadde ligget der
så lenge
holdt livet skjult

du ville ikke trodd det

alt som kravlet der
og jeg




Fri vers av Vortex
Läst 442 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-14 07:58



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
fint, det ska mycket till
för att man ska orka
lyfta alla sina personliga
"stenar", dolda öar i
personligheten.
2011-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Vortex
Vortex

Mina favoriter
Midvinterkaffe