Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bragt inn i tiden

Det er et ømt vi.
Vi sitter ubeskrivelig i et landskap
og bare ser

(avskallende)

et tenkt hvorfor

glemt.


Noen har ofret til solen
hjulpet den,
dyttet den over kanten.


Tid
for sønner og døtre.




Fri vers av Vortex
Läst 443 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-06-23 15:37



Bookmark and Share


  Anna*
Varje ord har sin plats i denna mättade text där koncentratet ändå andas lugn. Fint!
2011-06-24

  RosieLoveHeart
gillar denna bara så fin <3
2011-06-24

  Anna Maris
Vackert.
2011-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Vortex
Vortex

Mina favoriter
Midvinterkaffe