Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jul för helvete jul!

blida barnaögon gnistrar i julenatten
skämda till vanvett
farsan har fått spel och kastat ut morsan på balkongen
tårarna strömmar ned för barnakind
farsan lyssnar inte
han drämmer stá

Jul för helvete jul

ömmande barnakind
hindrar tårar att strömma
låses in i garderoben

Jul för helvete jul

farsan kickar kattfan i baken
spyr av bara farten
morsan skriker och skränar
en granne ringer snuten

Jul för helvete jul

gapar morsan från balkongen
full som en alika
och vacker som en dag
en riktig jävla risig dag

det enda barnet vill ha

är en helt vanlig jävla jul
utan en massa strul





Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-23 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t