Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En låt jag har hört. Kunde du inte sagt detta till mig?


Jag går var du än går.

På sista tiden, har jag tänkt.
Vem kommer ta min plats nu när jag är borta?
Nu när jag är borta så behöver du kärlek.
Någon som kan lysa bort skuggorna i ditt ansikte.
Om jag kunde, då skulle jag.
Jag skulle gå var du än går.
Norr, söder, var som helst.
Jag skulle gå var du än går.
Kanske en dag, hittar jag tillbaka.
För att se dig, för att hjälpa dig.
Genom dina mörkaste dagar.
Om något händer, hoppas jag det finns någon där ute
som tar dig tillbaka till mig.
Om jag kunde, då skulle jag.
Jag skulle gå var du än går.
Norr, söder, var som helst.
Jag skulle gå var du än går.
Spring iväg med mitt hjärta!
Spring iväg med mitt hopp!
Spring iväg med min kärlek!
Jag vet nu, ungefär.
Mitt liv och kärlek kommer gå vidare.
I ditt hjärta, i dina tankar.
Är jag kvar föralltid.
Om jag kunde spola tillbaka tiden, jag går var du än går.
Om jag kunde göra dig till min, jag går var du än går.
Jag går var du än går.




Fri vers av fast i hans nät
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-23 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fast i hans nät
fast i hans nät