Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En snygging fick mig att bara spruta ut denna dikt, hoppas ni gillar den!


Vill du vara min hjälte?

Om jag fråga, skulle du vilja dansa med mig?
Kan du springa och inte vända om?
Skulle du gråta om jag gjorde det?
Kan du rädda min själ ikväll?
Skulle vi skratta tillsammans?
Skulle du dö för den du älskar?
Vill du vara min hjälte inatt?
Kan du hålla om mig?
Kan du kyssa bort min smärta?
Vill du stå vid min sida föralltid?
Jag vill bara hålla om dig!
Har jag tappat förståndet som
faller för varje snygging i närheten!
Du är här ikväll, kan du kyssa bort min smärta?
Du får mig att tappa andan!
Vill du bli min hjälte inatt?
Kan du vara min hjälte denna vecka??
Många frågor, utan svar!
Det är bara du som kan svara på dessa frågor!
Gör det!!




Fri vers av fast i hans nät
Läst 368 gånger
Publicerad 2011-02-26 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fast i hans nät
fast i hans nät