Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad kärlek och farväl innebär.


Visa mig hur.

Visa mig din kärlek,
din närhet, din ögonkontakt.
Visa mig din värme,
din kroppskontakt, dina kyssar.
Visa hur ditt hår känns genom mina fingrar.
Visa mig hur våra kroppar känns mot varandra.
Visa mig hur du håller din hand i min.
Visa hur du tröstar mig när jag gråter.
Visa mig hur du väcker mig på morgonen.
Visa hur du får mig att skratta.
Visa mig hur din hand känns mot min kind.
Visa mig hur du ler.
Visa mig allt som kärlek innebär.
Visa mig hur du går ut genom dörren.
Visa mig hur du säger hejdå.
Visa mig hur du säger farväl.
Visa dig själv ut!!





Fri vers av fast i hans nät
Läst 393 gånger
Publicerad 2011-01-24 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fast i hans nät
fast i hans nät