Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kyss i drömmen, killen i verkligheten, tanken i mitt huvud.


Minnena kommer till liv igen.

Jag kan verkligen säga,
att du har varit i mina tankar sen jag vaknade idag.
Jag ser din bild i mitt huvud hela tiden.
Minnena kommer till liv igen.
Men det gör inget.
Jag kommer ihåg när du kysste mig.
Jag känner det fortfarande.
Jag kommer ihåg de enkla sakerna.
Jag kommer ihåg allt tills jag börjar gråta.
Men det jag önskar glömma.
Ett litet minne, är farväl.
Jag vaknade imorse och hörde vår favoritlåt på radion,
genom mina tårar sjöng jag med.
Jag tog upp mobilen men la ner den igen,
jag vet att jag slösar bort min tid.
Men det gör inget.
Jag kommer ihåg när du kysste mig.
Jag känner det fortfarande.
Jag kommer ihåg de enkla sakerna.
Jag kommer ihåg allt tills jag börjar gråta.
Men det jag önskar glömma.
Ett litet minne, är farväl.
Tänk om mobilen ringer, tänk om det är du.
Du låter ensam, du kommer också ihåg allt detta.
Du kommer ihåg när vi kysstes, du känner det fortfarande.
Du kommer ihåg de enkla sakerna.
Vi pratar tills vi gråter.
Du säger att du ångrar ordet farväl, du vill glömma det.
Jag kan verkligen säga,
att du har varit i mina tankar sen jag vaknade idag.
Jag kommer ihåg när du kysste mig.
Jag känner det fortfarande.




Fri vers av fast i hans nät
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-11 21:44



Bookmark and Share


  aol
så berörande fint skriftat tack för detta alster,
2011-04-12
  > Nästa text
< Föregående

fast i hans nät
fast i hans nät