Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

öglor (vi är)


i havet seglar en ögla

försvunnen...


nära botten

nära vallgravar

bland djupa snaror


.


jag minns att vi knöt

ihop

strålar

långt ovan ytan

sådana som aldrig sjunker...


.

jag ser oss ännu

och

där någonstans...

i skyn seglar de långa banden

hand i hand

dansandes bland molnen


.
.
fria ändar
andar
själar
.
.



älskling...


flyt tillbaka

finn mig

segla hem

till mig...












Fri vers av Seasons VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-23 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP