Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett glas vatten

 

 

Ett glas vatten

är allt

jag vill

Ett glas vatten

finns i

min närhet

om du vill

Jag törstar efter

mer

efter vatten

efter dig

i min närhet

när jag vill




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 3572 gånger
Publicerad 2010-12-23 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström