Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen god jul känsla just nu, men den kommer på lördag kanske. Svammel och åter svammel!


Ditt equilibrium

-

Du ringde för att jag träffat någon
Du grät och sa att du älskar mig

Jag var arg och förstod inte
Jag grät och kände hur allt förändrades

Var det för att få förstöra igen?

Vi har lekt den här leken i så många år
Att jag inte ser något utanför

Du ringde och förändrade spelreglerna
Du grät och sa att du älskar mig

Jag svarade och allt började om
Jag grät och allt blev som vanligt

För det är väl så det ska vara?

Du lycklig och jag förstörd
Ditt equilibrium




Fri vers av Sergej
Läst 456 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-24 00:06



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
väl fångat
2010-12-24

  Anna*
Den destruktiva cirkelns dragningskraft. Märklig är den. Må det infinna sig en sundare ordning för alla. Och en god fortsättning!
2010-12-24

  Frökenfanny
spännande text och mycket ärlig.
ibland går man bara omkring i cirklar och trampar i gamla spår
2010-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Sergej
Sergej