Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En doft av nejlika och kanel



Dagar av jul är här
och det finns öden att berätta

Man räcker inte till om man börjar
se sig om


Ibland måste man tillåta sig att
finnas här och nu

Sen är det bra om man ser lite
längre

sen, och alltid

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-25 00:11



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fina rader som jag ska
försöka ta till mig
2010-12-25

  Catharina Edin VIP
Lever i nuet, kan inte se framåt, men jag inspireras att försöka av din fina text.
2010-12-25

  Larz Gustafsson VIP
Man räcker inte till annars heller.
2010-12-25

  aol
bra skriftat att kunna se lite längre
2010-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP