Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GOD JUL

God Jul till er alla mina skrivarvänner
och alla ni andra här på poeter. se

Jag är så glad och tacksam att få vara
här, att ni läser mina rader och tycker till

Att få läsa allt som ni andra skriver här
ger mig inspiration att fortsätta skriva

Jag som aldrig visat någon att jag skriver
och vad jag skriver det har var min hemlighet
sen jag var barn och började tafatt att
läsa och skriva

ordblind läs och skriv svårigheter det brydde
ingen sig om när gick skolan men jag har alltid
älskat böcker och att läsa och skriva

EN RIKTIGT GOD JUL TILL ER ALLA!

anits





Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-24 12:54



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fina du, en god jul på dig med!!!
2010-12-25

    Maria Malm
En God Jul önskar jag Dig
2010-12-25

  Eva Helene VIP
God Jul och en varm kram!
2010-12-24

  aol
god jul vännen
2010-12-24

  Catharina Edin VIP
GOD JUL!
2010-12-24

    Bo Bjelvehammar
en Varm och Glad JUl till Dig..
2010-12-24

  LenaJohansson VIP
inget kan hindra en från att uttrycka sig/sina känslor, ord som kommer

god jul på dig! (fast själv firar jag inte)
2010-12-24

  © anakreon VIP
Önskar dig en Härlig Julhelg
och ett Praktfullt Nytt År!
Calle
2010-12-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP