Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ofta är det bra att förstå sig själv


Det är de små raderna
som växer till storhet

Räknar inte ut något
men jag faller långt
och djupt, ibland,
är jag långt ifrån
all matematik
men jag smeker varje
bredd av ord och lösa
meningar

Vart finns helheten
i en menings yta?

Vem håller alla former
stabila?

...när jag faller samman
i en röra av det jag
inte förstår

Det går inte att räkna ut
eller räkna in mig

eventuellt är jag en
svår ekvation

när jag speglar mig
alldeles olöst
i tidens krav

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-26 01:32



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
däri
i det du så vackert målar sker det
ser du den luckrade jorden
den ser tämligen rufsig ut

så stiger hjärtbladen
plötsligt förmår vi se
regnbågsljuset
vilket möjliggör spegeln

tack vackra
för denna vackra
sannbild

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2010-12-26

  Catharina Edin VIP
jag tror människan kan förklaras med matematik!
Men jag vet inte hur man gör -
2010-12-26

  Larz Gustafsson VIP
Det gäller att hitta rätt spegel.
2010-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP