Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad hade världen varit utan Jesus?

 

Vad hade världen varit utan Jesus

utan Einstein

utan Newton

utan Aristoteles

utan Euklides

utan Platon

utan Bibeln

utan Shakespeare

utan Koranen

utan Baghavad Gita

utan människor

Vi får vara tacksamma att

vi är här

och nu

och

kan spela

Trivial Pursuit




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-25 01:05



Bookmark and Share


  stenhur VIP
Det var vår smala lycka att inte Hitler kom åt kärnvapnen. Men det finns en överhängande risk att talibanerna ska lyckas med det. Det bästa vi kan göra är att se med öppna ögon på allt som både främjar och hotar vår existens.Strategier för framtiden måste byggas på kunskap om det förgångna. Mera Trivial Pursuit!
2010-12-25

  Larz Gustafsson VIP
Utan Koranen och Baghavad Gita hade världen varit bättre.
2010-12-25

  Julio VIP
Mycket bra:)
2010-12-25

  Seglaren
tacksam vi har allt det
2010-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström