Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordlek


Dialogens svårighet begränsar alltets oåtkomlighet
gräver gravens flyktighet
kosmonauterna krackelerar
med långsamhet




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 431 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-25 14:32



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
härlig text som lovar mera
2011-11-11

  pixter
smakar både liksom lite krispigt och mjukt i munnen när man läser den högt... gillar orden
2010-12-25

    ej medlem längre
"kosmonauterna" fan vad ordet sitter som en perfekt smäck där.
2010-12-25
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP