Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan lura vem som helst...


Du förstod aldrig...

Vassa naglar river
lämnar märken i min själ.

Djupa fåror pryder min panna
på insidan.

Jag dolde dem väl för dej.


Ett ögonblick möttes vi.
Allvaret svek mej.
Mitt rätta ansikte vände sej inåt
och du förstod aldrig

vem som var jag....




Fri vers av MariaLindgren
Läst 532 gånger
Publicerad 2005-12-06 10:26



Bookmark and Share


  Propella
Strålande! Du beskriver det så mitt i prick. Att inte kunna visa vem man är av rädsla för att då kanske -
2005-12-06

    akarlsson
Bra, jag gillar den. Människan är en gåta.
2005-12-06
  > Nästa text
< Föregående

MariaLindgren
MariaLindgren