Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I was blind, but now I can see...


Aska


Ditt spretiga hår
var som en eld
Jag brände mina redan svedda händer

Jag såg på din mun
när du sov
Jag ville kyssa den
men kvävdes av din ångest

Blint rusade tanken när du vaknade
Förbi alla hinder

De glömde sej och försvann
in i åtrån
Elden tog åter fart

Till slut fanns bara askan kvar...




Fri vers av MariaLindgren
Läst 439 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-02-23 11:05



Bookmark and Share


  Propella
Hoppsan! *matt* Första stycket tar andan ur mig; och resten lämnar mig inte heller besviken. Så himla bra.
2006-02-27

    akarlsson
Hej, en liten återblick. Den känns.
2006-02-26
  > Nästa text
< Föregående

MariaLindgren
MariaLindgren