Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din spegelbild


I din passiva värld
står du och ser på
när jag kämpar mej blodig genom livet.

Du suckar åt mina frågor om varför.

Mina tårar ser du som blytyngder
på dina skuldror.

Du kallar mej uppgiven
men den uppgivenhet du ser

i mina ögon
är din egen spegelbild

din sårade själ

som söker det han aldrig finner




Fri vers av MariaLindgren
Läst 525 gånger
Publicerad 2005-12-06 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaLindgren
MariaLindgren