Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spring för livet...

Spring tills du tappar andan
De andra ska du inte
bry dej om

Dom kan stå där
och glo
i sin instängda TV värld

vi springer för livet
som är värt mer
än en brakskit
i TV fåtöljen....




Fri vers av MariaLindgren
Läst 442 gånger
Publicerad 2005-12-06 10:31



Bookmark and Share


  Propella
Så sant, så sant! Bra styrka i den här!
2005-12-16
  > Nästa text
< Föregående

MariaLindgren
MariaLindgren