Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sveriges slöaste poetsite


SloMoPoeter.se

Jag minns en text
med saknad i tanken
den var så fin
men vad fanken

skuldbördan ligger på mig
och ingen mera
jag trodde nåt skulle hända
när jag tryckt "spara och publicera"




Fri vers av Edrik
Läst 358 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-25 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Edrik
Edrik