Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser dina händer

 

 

Jag ser dina händer

Jag ser dina ögon

Jag ser din mun

Jag ser hur du

sträcker dig mot mig

Jag sluter mina ögon

och

Jag känner din kyss




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-26 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström