Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så faller ensamregnet över mina händer

 

 

i natten andas skimrande ansikten leendeljusa lågor

sluter om kylslagna steggångar

svepta av damm

i dammen seglar

drömskepp

skål

av

 

glasklinga

 

strimma

av ljus dansar i ögonspann

 

seglar himlafärder

 

doft av

myrrah

 

pendel vaggar

frågesvar

 

rökelsekaret

vaggar

slingor stiger

mässandesång vandrar portar

 

så faller ensamregnet över mina händer

jag skulle vilja vara fjärilsvingar

källströmmar med

dina

 

hyllor fyllda med böcker doftar skönhet

sällskapande vackra ryggar

så många

ryggar

 

i denna natt ber jag ryggar vända

tusenfåglar rör vid

luften

 

jag ler ty ljudet av vingar

sveper

mig

 

om jag är en sekretär

 

 

kanske




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-26 01:09



Bookmark and Share


    Bo Bjelvehammar
spännande små lådor
2010-12-26

  Anna*
Vackert! Dina berättelser innehåller doft och färg, form och känsla. Fint!
2010-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser