Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lyssna med dina ögon

 

 

fukta dina läppar med morgonkyssen

uttala rosenbladens doft

in i vinden

 

öppna dina händers ögonljus




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 251 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-12-26 14:59



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Vackert vackert...
2010-12-26

  Anya VIP
Mycket fint!!!
2010-12-26

  Anna*
Åhhh, så ljuvligt underbar! Bokmärker!
2010-12-26

  Nils Teodor VIP
Vacker musik för mina ögon
Tack för dessa ord
2010-12-26

  Suzy med punkterna
Bedårande
2010-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser