Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*bing.* nya i-landsproblem *bing.*




inte alltid som man vill

vill handla på rean.
behöver få håret klippt.
ser på jullovs-tv.

 

vill fika med vännen.
behöver tvätta kläder.
dricker te vid köksbänken.

 

vill läsa förnuft & känsla.
behöver rätta uppsatser.
surfar runt på poeter.



Fri vers av Yheela
Läst 156 gånger
Publicerad 2010-12-27 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yheela
Yheela