Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.ardunia.dinstudio.se


När livet brinner


Lager för lager
klär du av min
kropp och mitt
bultande hjärta

du smyger dig
nära och jag
har aldrig varit
så avklädd som
när du andas
mot min hud

doft av mysk
och rökelse
följer mina
drömmar
som eld längs
ett vedträ

Omfamnar dig
och för en stund
är det som att
omfamna livet
när det brinner
som mest





Fri vers av SeXara
Läst 239 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-27 18:34



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Närvarande, naket och varmt.
Gillar. Mycket.
2010-12-27
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara