Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här och nu

Jag sluter mina ögon
och lyssnar på ljuden
som finns omkring mig

Timern som tickar
Tangenternas ljud
Pojken som gnyr

Ser mig omkring
i rummet och ser

Flyttlådorna på golvet
DVD-filmerna på skrivbordet
Tomtarna på loftet

Känner efter hur det
känns i kroppen

Ryggen som värker
Hungern i magen
De kalla fötterna

Här och nu




Fri vers av Smurfo
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-27 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smurfo

Mina favoriter
Som kvistar på marken