Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet

jobba, jobba, jobba

äta, äta, äta

sova, sova, sova


är det detta som är livet?




Fri vers av Smurfo
Läst 226 gånger
Publicerad 2011-01-03 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smurfo

Mina favoriter
Som kvistar på marken